Поміж мільйонів всіх духовних практик
На роздоріжжі я одна стою,
Шукаю я себе серед Галактик,
Своє призначення і місію свою...
За посередництвом молитв і медитацій
Так прагну я вловити власний дзен
З відсутністю картонних декорацій
І лицемірних театральних сцен.
У пошуку релігій найсвятіших,
Одвічних істин і ведичних знань
Моєму серцю стало наймиліше
Лише одне з усіх переконань:
Не варт блукати подумки ніколи,
Розгадуючи таїну буття,
Любити Світ в собі і Світ навколо -
Оце і є найвище відчуття!