Аналітично-поетичний, цікавий, трохи романтичний,
Красивий стиль вірша для викладу думок.
Рідкісний і незвичний, оригінальний і ліричний,
Осмислено-математичний, важливий, корисний урок.
В канонах рими десь блукає, а ритмом часто серце крає,
І інтригує барвами весéлкових ідей.
Разом з тим, уперше хто читає, – не інтонує, бо не знає,
Шарму для дикції немає. Форма цікава для людей?!