Як хочеться залишитись живим
Коли ти на вістрі ножа,
Як хочеться залишитись з людиною
Для якої тебе нема.
Як хочеться повернути ті часи
Коли були: батьки і друзі і себе,
Як хочеться стерти спогади
Де стільки болю і про тебе.
Як хочеться забути всі слова,
Дотики...
Як починалось все не сміло,
Мені залишилась лиш самота
Та тиша, що роз'їдає моє тіло.
Я зустрічаю кожен ранок
З залишками надії у руках,
Це все, що залишилось в мене,
Решта живе у моїх снах.