Олігархічна диктатура — це державний лад
Країни, де народовладдя доти неможливе,
Допоки в серці вашому панує влада зла,
Допоки ви в своїх серцях не вільні й не щасливі,
Допоки красти і брехати — норма є для вас,
Допоки дуже легко вас злякати і купити.
І щойно змінитеся ви, миттєво, в той же час,
У той же день ми зможемо країну цю змінити.
Отож не скаржтесь, ніби в вас політиків нема
Шляхетних, чесних, мудрих. Є. В вас є Саакашвілі,
В вас є Рух Нових Сил, але бракує вам ума,
Щоб свій благословенний шанс ви зараз оцінили.
16.05.2018, Київ