ЩЕ ВЕСНА ЗАКЛЕКОЧЕ!
Так, я інша, я знаю, пробач…
І весна у мені не клекоче…
Щастя вдаль утікає навскач
І, здається, вертатись не хоче…
Я, мов осінь, я сльози дощу…
Тільки з сумом тебе споминаю,
Тільки згадку у серце пущу
З тих ночей, де тебе пригортаю…
Так, я інша, я – холод снігів…
Лід ніяк на душі не розтане…
Як позбутися цих тягарів
І злеліяти щастя кохане?
Хай я мучусь та вірю: весна
Ще у венах моїх заклекоче -
Буйнокрила, весела, ясна
Й повернути кохання захоче!
м. Львів, автор Наталія Калинвська.