Я для тебе на краще змінюся
І для тебе зроблю ідеал.
Не розгублюся, ані згублюся,
Не послухаю нудний загал.
Я відрощу, як любиш, волосся
І у зал для статури піду.
Я навчуся, у будь-який спосіб,
Відганяти від тебе біду.
Передивлюсь і фільми, й програми,
Про які ти весь час говорив.
Ідеальною стану для мами,
Щоб від неї мене не стидив.
Я куплю найпрекрасніше вбрання,
На підборах навчуся іти.
На пробіжки ходитиму зрання...
І зустріну тебе крізь роки.
Я змінюся разів може... З двісті,
Переверну і гори, і світ.
Щоб крізь час серед натовпу в місті
Випадково почути:
«Привіт».
07.02.2018