Не в силах відпустити я тебе,
Не маю змоги зупинити серце.
Все зв’язане з тобою, то святе,
Очищене мого життя озерце.
Ніколи я тебе не обману,
Ніколи ні на кого не зміняю.
Лише одну тебе боготворю,
Одну тебе, моя любов - кохаю!
Та якби в нас не склалося життя
З твоїм ім’ям я буду помирати,
Палкі до тебе в мене почуття,
Я буду їх завжди в собі тримати.