Я від тебе відвикну у разі
Коли срібло назвуть золотим,
Як щасливими будуть в зневазі
І як зникне з історії Рим.
Як дійдемо до місяця пішки
І як рак на горі засвистить,
Як собаками зробляться кішки
І як мстивий не схоче помстить.
Як солодким поробиться море,
Як побачу наживо себе...
Я відвикну від тебе ніколи
І так само розлюблю тебе.
27.11.2017