|
ОСІННЯ СПОВІДЬ
Тихий, затишний осінній вечір... Тепло на душі! Лине ж у неї, у душу, мелодія гармонії, загадковий осінній блюз старого Міста, шепіт доброї казки, віра у світле і чисте...
Духмяний чай поступово розбурхує різні думки, хоча так хотілося б спокою, рівноваги, відвертого спілкування, позитиву, щирого оточення. Не все так буває, як ми задумали, як уявляємо!
Щось темне, порочне, підле все ж вилізе, вислизне з болота нашого буття... Залишається лише взяти перо, папір, напружити волю і знову, і знову не розслаблятися, не довіряти солодким, брехливим слівцям, які ллють медовими нещирими вустами... Боже мій! Ця одвічна борня Світла і Темряви, Добра і Злості, Любові і Ненависті до ближнього, Правди і Брехні!!! Що ж? Життя - це, дійсно, боротьба!
То ж ми мріємо з дитинства про казкове життя? А воно саме таке: у постійному пошуку Істини, у Силі Духу, у Праведних справах, вчинках, у Вірі та Любові!!! Важко підставити щоку... А полюбити Ближнього, якщо він тобі не до душі? Саме у цьому наша внутрішня ПЕРЕМОГА, коли ми можемо відпустити ненависть, злість, коли "прощаємо винуватцям нашим"...
Ці прості істини щодня кличуть нас перемогти себе, свою нелюбов до цього далекого Ближнього і відпустити гріх інших, їхню хтивість, їхню неправду! Все ж живуть вічно Любов і Світло поруч із нами! І не згаса СВІЧА БАЖАНЬ! Як би не було щемно на душі, а СВЯТО ЛЮБОВІ ЗАВШЕ КВІТНЕ І ПЕРЕМАГАЄ!!!
11. 10. 2018 м. ЛЬВІВ, автор Наталія КАЛИНОВСЬКА.
ID:
810423
Рубрика: Поезія, Нарис
дата надходження: 17.10.2018 23:46:02
© дата внесення змiн: 02.04.2020 20:00:13
автор: Наталі Калиновська
Вкажіть причину вашої скарги
|