*
Вже так трапляється щоразу,
Роздратування і Образа
приходит і гризе сумління.
Давай відпустимо до Біса
його "нектар", його "вино".
Натомість, Прийняття і Гумор
хай Мудрість нашу заселять!
ViFoBor/
*
Книги бувають різні!
Адже папір все терпить!
ViFoBor/
*
Випадковість, вона випадковість для сьогодення людини,
А для Долі людини - вона (випадковість) значуща послідовність миттєвостей життя!
ViFoBor/
*
Чим скотину не тикають - вона тільки микає!
ViFoBor/