(5 Seconds of Summer - Youngblood (acoustic))
Пам'ятаєш, як говорила про кохання до гробу?
Пам'ятаєш, як називала мене милим словом?
А тепер на ім'я.
Перемагаєш мене в моїй грі нечесно, мучачи.
Мене відштовхуєш і відштовхуєш, але знову змусила
Вірити - ти моя.
Наші розмови все більше схожі на останнє прощання,
Але з нас один напивається і знову все починає,
Ніби у перший раз.
Твоя молода кров дивиться в натовп незнайомців,
Моя мертва душа молиться, щоб на їх місці я був,
Без зайвих фраз.
Чекаю, коли ти захочеш, щоб я повернувсь у твоє життя,
Або, коли скажеш, щоб я забиравсь і це була просто гра -
Повір, я б пішов.
Ти відштовхуєш, я віддаляюсь, але, хто знає
Як, мене знову до тебе назад повертає
Твоя молода кров.