Сховалось сонце
за хмари і небо - теж.
Чекання дощу.
* * *
А вже і зима!
І пише сніг - лиш білим
та по білому.
* * *
Відбулося все,
що мало би відбутись.
І - що не могло...
* * *
Наче намисто
звисають ось бурульки.
Прикраса зими.
* * *
Ніби день як день...
Хоча ні - йде посівна.
Це сіється сніг!