Падав сніг - хаотично, грайливо,
Мов митець його пензлем кидав.
А в моменти такі - я щасливий!
Гарним світ весь навколо нас став.
Ще й мороз, так очистив повітря,
Неможливо надихатись ним.
Замело білим пухом подвір’я,
Стало все навкруги чарівним.
І думки стали світлі й сміливі,
Під взуттям так приємно хрустить...
А в моменти такі - я щасливий!
Відчуття дивовижного мить.