Я щасливий тому що кохаю,
любов дарує друге життя,
навіть сумніву більше не маю,
без тебе кохана не буде буття.
Не здатне ніщо згасити вогонь,
любить тебе буду, допоки живу,
не можна зламати цю бронь,
яка нас єднає, ві сні й на яву.
Я хочу тебе пригорнути до себе,
щоки твої ніжно гладить рукою,
зорі яскраві тобі, світять в небі,
життя я своє розділяю з тобою.