Люблю українську, російську.
Люблю англійську, французьку.
І холод я люблю зими,
І білий сніг, і паморозь.
Але не люблю зовсім я
Холод між людьми -
Далекими й близькими.
Все людство я люблю,
Але я не люблю про це базікати.
Люблю я затишок домашній.
І не люблю жару я влітку.
Обожнюю бабине літо я,
Коли ти повертаєшся.
Хоча з тобою мені самотньо.
Я - наче Ассоль на березі.
Без тебе я іду в кіно.
Без тебе спускаюсь в метро.
Без тебе дивлюсь на зірки.
Без тебе закриваю очі свої.
Без тебе пишу ці вірші,
Тому, що люблю кожну мить
З тобою й без тебе.
Я кохаю тебе.