В дитинстві бабуся за руку вела
В капличку святу що на краю села
Ішла і раділа ще трішки,ура
Святиню побачу,зрадіє душа.
Ось тут недалечко за рогом лежить
Святково прикрашена,гарно блистить
Так радісно стало на серці моїм
Прийшла я сьогодні у Божий наш дім
Тут дзвони церковні голосно б'ють
В капличку люди всі радісно йдуть
Дзвінкоголосий хор пісню співає
Молиться Богу,його прославляє
Стану тихенько я біля дверей
Богу помолюсь за всіх людей
Щоб дарував здоров'я родині
Щастя і мир усій Україні
Піду до цілющого я джерела
Випю смачної води звідтіля
Колись Матір Божа з'явилася тут
Відтоді всі люди завжди сюди йдуть