Зарядку люблю я робити,
Присідати, прес качати,
Масажі, здорове тіло,
Все так зроблять тобі, вміло...
Діткам роблять лікувальний,
З маслами, оригінальний,
Я піду на масажиста,
Повара, качка, юриста...
На шпагат буду сідати,
Чоловіка напрягати,
Ворогам, скажу, привіт,
Без розборок, без обід...
Буду рак я лікувати,
Всіх навчать, мотивувати,
Тільки б можна уявити,
Якби в домі свому, жити...
Там, де радість, смуток, сміх,
Там де молоко, пиріг,
Всі тваринки, потішочки,
Вся рідня, синочки, дочки...
*
ID:
827657
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 03.03.2019 23:57:50
© дата внесення змiн: 03.03.2019 23:57:50
автор: ПашкаPashka
Вкажіть причину вашої скарги
|