ти знаходиш ту, з якою "можна жити"
і втрачаєш ту, що була сенс всьому.
ти давно забув, як то воно - любити
ти давно забув. ти все давно забув.
дні тепер спокійні. дні тепер всі схожі.
ніч вписали в графік. ззовні все порядно.
ми чужі-байдужі. здалеку прохожі.
але той твій погляд...ти не дав би ради!
все тепер інакше. може, це на краще.
бо ми так горіли, що палав весь світ
і тому не було ні кінця, ні краю
кожен доторк- космос. кожен день - політ.
я б отак й згоріла. мусила тікати
ти стояв, дивився. і не зупинив
ти не звик тримати. ти привик чекати
і тому нічого, мабуть, й не зробив.
якось і не гірко. що ті сльози лити.
кожен має вибір. та і все на тому.
ти знаходиш ту, з якою "можна жити"
і втрачаєш ту, що була сенсом всьому.
05.18