З надією дивлюсь в майбутнє я,
Нехай примарною здається вона,
Проте, як завжди усміхнена і чарівна,
Приходить, не забуває,
Вона неповторна і прекрасно це знає.
Роки, не в змозі нас розлучити,
Хоч не хоч, а нам з цим жити,
На небі обвінчані наші серця,
А тут розводить наші дороги земля.
Дорогу шукаю за блиском очей твоїх,
Але плутаю з сяйвом сонця я їх,
Надіюсь дорогу шукаєш і ти,
Хочу побажати тобі лише - щасти,
Нехай серце підкаже твоє,
Воно завжди відчуває моє.
Навіть на тому світі, чи в космосі, ти мене знайдеш,
Я обніму тебе коли прийдеш,
І ніколи більш не відпущу,
Ти серцем відчуєш, що тобі скажу.
А поки що, це лише мрії,
Що народились із надії,
Що подарувала посмішка твоя,
Який я радий, що ти прийшла.
Цим віршем я хочу тобі побажати,
Доброї ночі щиро сказати,
Щоб всі негаразди зникли як поганий сон,
І не забувай мій телефон :)))
ID:
829662
Рубрика: Поезія, Лірика кохання
дата надходження: 19.03.2019 12:02:38
© дата внесення змiн: 19.03.2019 12:02:38
автор: hash
Вкажіть причину вашої скарги
|