Все скінчилось. Любив я чи то так здавалось?
До вчорашнього дня і секунди без тебе прожити не міг
А тепер ніби щось ненароком в душі обірвалось
Ніби Хтось від невдачі мене застеріг
Все скінчилось. Вже більше не буде
Безкінечно щасливих і теплих ночей
Тих, що ніхто з нас повік не забуде
Як сльозу з глибини твоїх карих очей
Все скінчилось. Ти можеш радіти
Я загублюсь і вже не знайдусь
І оті фіолетові квіти
Не тобі подарую, комусь
Все скінчилось. Отак, ненароком.
Як було що не так - вибачай
І тобі підморгну ще востаннє
І на вушко зашепчу:"Прощай..."