«Я за Вову голосую», -
«гражданін» кричить й віщує:
«Всєх посадім, побєдім.. А язик?
А пофіг с нім!»
Я ж це слухаю й німію..
Комунізмом, розумію,
Чути так, що аж п‘янить
Й в голові моій шумить:
То ж за що ми всі боролись?
І на що ми напоролись?
За що хлопці помирали?
За що предки воювали?
Щоб при владі президент
Створив новий прецидент,
Що моя вкраінська мова
Й зовсім не обов‘язкова?
Украінці! Схаменіться!
Добре-добре придивіться!
Путін-ВИБОРИ-Зеленський
Й серіал той «преЗЕдентський»-
Це продумана програма
Анафема-схема-драма!
Містить фальш вся ЗЕ-програма!