Розмаїто живуть українці у власній державі,
Без успіхів блиску, досягнення якісь іржаві.
Здається путнє робимо, а де ті результати?
Не витанцьовується успіх,- наміри ж лукаві.
21 березня 2019 р.
не витанцьовується успіх -
щось не виходить, не вдається