Я спитаю Тебе, де Ти був весь цей час?
Коли холод знімав примусово пальто
І оголював плечі мої повсякчас
Коли не приходив зігріти ніхто...
Де Ти був? Коли я озиралась назад
І шукала хоч натяк на Твої сліди
А натомість до мене прийшов листопад
Непроханий свідок чужої біди...
Де Ти був? Я стояла одна під дощем...
Як загублене кимось мале цуценя
Що хоче сховатись під Твоїм плащем
І не може прожити без Тебе ні дня...
І невже Ти не знав, що потрібен мені?
Коли чай на столі вже давно охолов
І дощ за вікном обернувся на сніг
Я чекала Тебе... Але Ти не прийшов...
Де Ти був?Коли серце поглинув пустир
Я питаю Тебе, а Ти знову мовчиш...
Наша лінія Долі малює пунктир,
Чередує в собі божевілля і тиш.
Де Ти був? Хоч не має різниці тепер...
Ти прийшов.Я чекала Тебе. Заходи...
Відчуй,як бажання долає бар'єр...
Ти залишся зі мною... і більше не йди...