Нічний метелик
Летить в вікно на світло.
–Обережним будь!
Життя, і так коротке,
Трагічно не закінчуй.
*
Тріпочуть крильця
В смертельнім світлоблиску.
Нічний метелик,
Влетівши до кімнати,
В вогонь лампадки втрапив.
*
Життя коротке
В метелика нічного.
Трагічність долі
Збувається неждано
В розжареному світлі.