Усе в житті насправді просто,
Хоча не в усьому відразу можна розібратись,
Де м'яко, гладенько чи гостро.
І, щоб оцінити вдало щось, треба постаратись.
Майже все насправді просто у житті,
Хоча у кожній справі, сфері є свої нюанси,
Винятковість в кожному серце битті,
Від якої варто брати все, а не лише аванси.
У житті насправді просто геть усе.
В нас є лиш проміжок між минулим та майбутнім.
Від нас залежить, що він нам принесе,
Буде смутнім, тьмяним чи прекрасним, незабутнім.
У житті просто все насправді.
Головне – це жить на повну силу
Не у брехні, а лиш у правді,
Не тримати кривду посивілу.
Усе в житті насправді просто в більшості випадків,
Хоча деколи і йде все шкереберть чи не за планом,
Доводиться стикатися зі струмом неполадків.
І все одно розливається усе своїм каналом.
11.09.2016