Осені пейзаж.
Акварель чи гуаш?
Чи пастель,
золота.
Дощ.
Самота.
Листом кружляє.
Осені пейзаж
завжди надихає.
Згадки у душах.
Тремтіння в серцях.
Небо,кольору незабудки.
Краплиночку -страх.
Прохолодних ночей.
Байдужих очей.
Пейзаж осені
то завжди туман.
Ранкова просинява.
Любов і обман.