"Візьми за руку цей святий грааль кохання й натхнення"
Візьми за руку цей святий грааль кохання й натхнення,
Напийся із нього до повної втрати свідомості,
А потім до ранку купайся в чарівних снах її одкровення,
Ховаючись від сірої днини в обіймах її непритомності...
Загубися від часу, рахуючи родимки цього блаженного тіла,
Вдихай аромат таємничості з нотками м'яти,
Нехай твоя грубість до світу стане ніжна й сп'яніла,
І знай, що твоє серце спроможне кохати...