Лише один осінній день...
Лише один осінній теплий день...
Так лагідно загоїв мої рани.
Хоч листям смутку він торкався жмень,
Що вигравали кольорами порцеляни.
Такі ж холодні та недоторкані,
Такі ж німі, немов сумні дощі...
Аж раптом... Геть пішли думки туманні,
І жовтий сум розцвів кущем душі!
Багрянця жаром хлюпнув в моє серце!
Лише один осінній теплий день...
Наповнив витоки посухлого джерельця
Й засяяв образами праведних знамень.
25-26. 10. 2019 Наталія Калиновська.