🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
Сьогодні був удалий день-
Спіймали вовчу зграю,
Обрав собі вовчицю за мішень,
А пес загриз дітей, я пам'ятаю.
🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
Лишився вовк тепер один,
Його ми не спіймали,
Та те, що він прийде помститись
Зовсім не чекали.
🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
І ранком чую-дико виє,
І йду тривожно до дверей.
Цей вовк стоїть-лице біліє,
Стоїть в оточенні моїх дітей.
🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
Я бачу погляд-"ти убив!"
-"Прошу,молю,мене пробач!!"
-"Мою сім'ю , моїх дітей згубив,
Тепер ти сам собі палач".
🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
Він розвернувся і пішов,
Не зачепив нікого,
А в моїх жилах стигне кров,
Від вовка мовчазного.
🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
Схопив дітей й підняв на руки,
Не спатиму багато я ночей,
Він показав, що гідний бути
Найкращим поміж всіх людей!