🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
Плекаючи ночами сильний біль,
Прокручуючи всі події знову й знову,
Стискаючи до крику постіль мимовіль,
Я згадую оту тяжку розмову...
🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
Стікає каплями додолу моя пам'ять,
Печуть нестерпно твої дотики на шкірі,
Слова приємні тепер душу краять,
Та все ще важко усвідомити це вірі...
🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
Вдягнувши маску ти проник у сокровенне,
Зламав до біса всі мої налаштування,
А потім зник як мрія нездійсненна,
Замивши слід сльозами дикого ридання...
🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
І знаєш, замело той біль пісками часу,
І спогади замінено новими,
Я не згадаю вже й твого анфасу,
Лиш висновки лишаються живими...
🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
Я не люблю тебе і не любила,
Та серце все ж таки з кінцями віддала,
Любила не тебе, ілюзію твою любила,
Ти бережи її, хоча б тому, що в ній моя душа...
🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀