На вірш "Гості" від 23.10.2019р. "...Птах"
"...ще поки дим
Клубочиться над дахом
...я птах тобі
...всього лиш птах осінній"
Ці осені дими
Дими, дими –
ці осені дими,
що з димарів куйовдяться, що птахи...
Я з ними там,
а може вдвох знов ми
і не птахи то – наші сиві змахи...
Бо час злетів,
забрав з собою все –
сліди пісків, снігів у талі хмари;
той світ очей,
надій тепло і сенс,
лише в душі та незабутність марить...
Чому щемлять
ці скошені поля,
чом диму тінь все в'ється перед очі?
Хай ранку світ
замінить морок ночі,
а серця стук – крилатість відновля...
В осінній спів
Вкраїнських берегів
Ще злетимо в тім вирії лелечим,
і дим шарфом
розвіється на плечі
Дніпрових круч у білизні снігів...
03.11.2019р.