Осінній дощ. Стікають сльози
По темних судинах-гілках.
Люблю я дощ -- ми надто схожі:
Обоє в слЬОзах і жалях.
І дощ ридає і я плачу,
Мені цей настрій, як бальзам.
І запах листя і туману --
Аромотерапія нам.
В осінні дні, меланхолійні,
Усе розміренно іде.
І людям маски суму й тиші
Осінній спокій накладе.
Осінній парк, як храм казковий,
Всі барви змішані давно.
Уже розписані нам ролі:
У осені своє кіно.