Пробач мене. Пробач мене будь ласка
За все що було й може мало буть
Пробач що закінчилась наша казка
Так й не розкривши свою справжню суть
Пробач мені за всі безсонні ночі
Пробач за всі розбиті почуття
Пробач мене ще за заплакані ті очі
За біль брехні і біль невороття
Пробач мене, будь ласка, хоч на мить
Бо я без тебе жити вже не можу
Скажи будь ласка що мені зробить
Бо я собі вже місця не знаходжу
Пробач, бо ти для мене - все
І я люблю тебе одну лиш в світі
І хоч не знаю куди завтра занесе
Та наші душі будуть назавжди повиті