Післясмак від терпкого лимону
На очах щойно зварена кава
Ранок пестить смачним ароматом
Грає музика, тиха й ласкава
Ми під впливом смартфонів полону
Телеграму з новинами ботів
Все життя в нас подібне циклону
І не мало там є ідіотів
Інтенсивно загублені дати
Переплетені дні та ночі
Люди мріють, щоб трішки поспати
Просто тихо закривши очі
Ця буденність, життєві рутини
Пораховані гаджетом кроки
Не старіють від часу картини
Ми втрачаєм за днями роки...
Serhii Haidak