19.12.2019* 15:30
Гарний приклад того, як Синхронічність немов «липніть на оклик» (чи на «заклик»?).
Я отримав пенсію 5.12.2019 і зразу почав витрачати гроші – їжа, ліки, кухонні засоби тощо, різні платежі.
Через декілька днів у Фейсбуці я прочитав розповідь якоїсь пані про те, що з грошима треба вести себе увічливо, бо це є певний еквівалент успішності життя людини. Там було декілька рекомендацій, які пані перевірила на собі, і одна із них про «щасливі» гроші. Такими для людини є такі купюри, у яких, ідеальний випадок, останні 4 цифри є цифрами року народження людини, бо така купюра притягує до людини гроші. Перша ступінь «щастя» -дві останні цифри сходяться, другий – вищий – три цифри і ідеал – чотири цифри. Я прочитав це, посміхнувся і забув.
А через деякий час, тиждень, а може і більше, згадав про це і по якомусь імпульсу вирішив перевірити номери на купюрах залишку грошей. Перебрав купюри і серед них побачив:
№ ххх136 = 1 гривня;
№ ххх236 = 100 гривен;
№ ххх336 = 500 гривен;
№ ххх436 = 20 гривен.
З подивом відклав ці гроші у шухляду столу, бо виникло переконання, що ці гроші дійсно не можна витрачати (саме так казала авторка матеріалу у ФБ), адже це є талісман. Так то воно так, але це ж у мене останні гроші до Нового року, якщо не рахувати відкладене на оплату Інтернету Та було якесь передчуття, що все якось обійдеться.
А сьогодні треба було купити чисту воду. По дорозі до кіоску все думав про цю ситуацію. Розплатився 10 гривнами, отримав на здачу 5 гривен, перевернув купюру, подивися на номер і зовсім не здивувався, коли побачив номер ххх936. Гроші, що «молодші по щастю», можна витрачати.
Переконаний, що подібні історії, а то і покруче, всі мають багато, але ми на такі «дрібниці», як правило, не звертаємо увагу!