Ми зустрілись сьогодні з Вами,
В цю невпинну але прекрасну мить,
Ми ділимось своїми життями,
Мріючи , довічно будем творить.
Кожен із нас має сумління
І докори в серці несе скрізь життя,
Але сяюча зірка мрії,як видіння,
Всі сумніви й невагання поверне в забуття.
Ми стаємо яскравішими,коли мріємо,
Ось ми , зовсім молоді і щасливі,
А поштовхом віри ми мрії відкриємо,
І будем від радості сміятися навіть при зливі..
А що творить, то життя підкаже,
В незнану даль нас поведе,
І дивовижні світанки нам покаже,
А наші мрії по сходинкам вверх розкладе.
Тому бережіть ту любов і надію ,
Яка пробуджує жагу до життя ,
А я завжди вірю в свою мрію,
Яка показує мені неочікувані відкриття..