Руїнним став квітучої нашої України стан,
На старті Незалежності взяла багато ран.
Які годі залікувати у ході з Росією війни.
Єдиний фронт організуєм, перемоги тан.
5 червня 2019 р.
Єдиним фронтом (фразеологізм)
- дружно, разом, згуртовано.
тан - синонім слова бій