Набори кислотних ілюмінацій
Заманюють жертв.
Психологічна розпайка...
І - маятник колихнувся
В спокусливу сторону...
. . .
Штиль.
Мелодія вплетена в потоки світла
Штовхає в безгрошову подорож
Між багатоповерхівками
Напханими штучними клонами
(наче самоперемноженими
для самооборони)
Розселених принципом собіподібності -
Расами і кастами.
Та це вони полюють на жертву !
Спокушаючи,
Волаючи,
Заявляючи про себе
Розміроформокольорами.
Кургани і насипи
Розтягують по торбинах,
На стіні - штучне пекло
З грішними тушами.
Стоп! -
Дезорієнтація задзеркаллям !
Психологічна розпайка...
Ледь далі - дві стихії
Нечесно розрубані склом,
(По чому кіло життя ?)
Поруч - залп мертвооких поглядів
З фальшивої арктики...
І ще :
Копчені черви,
Варе́ні личинки,
Набори здобного золота
Без проби...
. . .
І,скоївши самовихід,
Почуваєшся двояко:
Психологічна розпайка ...