СТРІЛИСЬ...
Стрілись, — vivere memento!—
На життєвій ми терасі.
Й розцвіла любов моментно
На буденній нашій трасі.
Мерехтять нам світлофори,
Поворотів віражі…
І очей чужих докори,
Хмурі погляди чужі.
Але їдем… Геть обмови!
Стоп – для сумнівів, тривог…
Для душевної розмови
Нам дорогу стеле Бог!
Стрілись, — vivere memento! –
Й розцвіла любов моментно!
ВСТРЕЧА...
Где-то встретились, зачем-то...
Мы на жизненной терассе.
Разговор наш — стал моментом,
Что помчал по жизни трассе!
Остановки, светофоры...
Повороты без оглядки!
Нас сверлили чьи-то взоры...
Не играли с судьбой в прятки!
Мчимся мы! Долой укоры!
Стоп — сомнениям в дороге!
Бесконечны разговоры...
И неведомы тревоги.
Где-то встретились, зачем-то...
Жизнь окрасилась моментом!
м. ЛЬВІВ, серпень 2019. Наталія КАЛИНОВСЬКА.