Чи, може, в цім калейдоскопі літ,
де все нещадно звичне і щоденне,
ти просто мені дивишся услід
і трохи любиш сни свої про мене.
Л. Костенко
ШЕПОЧЕ НІЧ...
Шепоче ніч свої слова забуті,
Пливе сей сірий час в імлі...
Бере в чужі обійми, у могутні,
Але щасливі ми ще на землі.
Шепоче ніч свої слова холодні,
Стискають мозок тисячі думок...
А ми на ніжність ще такі голодні.
Відкрий обіймів скарб! Відкрий замок!
м. Львів, 02.03.2020. Наталі КАЛИНОВСЬКА.