Що бачив Ти, поки ішов до Бога?
Чи був цікавим Твій життєвий шлях?
В які світи вела Тебе дорога?
Яких людей дала Тобі Земля?
Твій Всесвіт... Ти про нього мріяв?
Якими були Твої віщі сни?
Чи тішить душу те, що Ти посіяв?
Чи варті битв здобуті ордени?
Ти жив. Та чи пізнав Ти Щастя?
Чи бігав босий вранці по росі?
Чим сковані були Твої зап'ястя,
Коли життя тонуло в цій красі?
Де та межа,що зветься апогеєм?
Той п'єдестал, Твій внутрішній олімп?
Чи вірним був святим своїм ідеям?
Чи зрадив їх, підтримуючи німб?
Ти зараз там, куди Ти стрімко прагнув?
Ціле життя - одна коротка мить....
Прісна вода лікує тіло спрагле
Та як життя прісне - душа болить...
І кожен день - маленька перемога
І час на крилах нас кудись несе...
Що бачив Ти поки ішов до Бога?
Ти просто йшов. Та Бог бачив усе...