Весна.В садку черешня розцвіла
Та й все довколо таке гарне ,таке миле,
А ти з весною в мою душу увійшла
Причарувала ти її,заполонила.
Ти щось нове,таке щемливе ,принесла,
Як блискавка ти вразила красою.
Красою тіла і душевного тепла
Ти можеш позмагатися з весною.
Немов ті бджоли до черешні, що в саду,
Летять до тебе всі мої флюїди,
От бач і спокій свій ніяк я не знайду,
Він за тобою беззупинно ходить слідом.
Як сонце сяє мені посмішка твоя,
Твій подих ніжить як травневий вітер,
І я щасливий тим ,що ти, любов моя,
Найкраща,найдорожча в цілім світі.
Весна в розпалі,в цвіт природу одягла,
Все що дрімало чародійка розбудила.
І ти з весною в мою душу увійшла
І в ній кохання своїм світом запалила.