Так важливо не пропустити подій,
Які залишаться в свідомості на все життя,
Чутливих, тихих, хитких взаємодій,
Які пронизують цілком твоє серцебиття.
Важливо так не пропустити своє кохання,
Справжнє, чисте, чесне, не навіяне,
Не відчувати пронизливе й німе зітхання,
Побачити й почути омріяне.
Так важливо не пропустити своїх відчуттів,
Пам'ятних та миттєвих,
Своїх виразних, незвичних та незримих чуттів,
Світлих, швидких, чуттєвих.
Важливо так не пропустити вражень,
Які з тобою залишаться навіки,
Різних форм, структур, маневрів та важень,
І не пити жадібно від болю «ліки».
Так важливо не пропустити радощів життя,
Тому що їх ніколи вже не буде,
Чарівних, теплих проміжків, ошатного злиття,
Яких нізащо пам'ять не забуде.
21.06.2017