Крякоче качка у воді:
Знайомтесь з літерою «D»!
Grandma – бабуся, daddy – тато.
Duck – качка. Слів з «d» так багато!
Dance, muddy puddles, do your best,
Red hood, December, gold, impressed.
Dynamo, Disney Land, dew, daughter,
Dark, doodle, done, dawn, down, due, doctor.
***
Спелінг нижче
***
Крякоче качка у воді:
Знайомтесь з літерою «Ді»!
Ґрендма – бабуся, деді – тато.
Дак – качка. Слів з «ді» так багато!
Денс, маді падлз, ду йо бест,
Редд худ, Дісембе, ґолд, імпрест.
Дайнемо, Дісні Ленд, дью, доте,
Дак, дудл, дан, дон, даун, дью, докте.
ID:
875148
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Оповідний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Вірші для дітей дата надходження: 08.05.2020 21:37:42
© дата внесення змiн: 08.05.2020 21:37:42
автор: Чеслав Віршинський
Вкажіть причину вашої скарги
|