Так багато якби
А ще більше але
Забагато можливо
І замало проте
Про сьогодні мізерно
Максимально про завтра
Про незвідане завтра і
Забути за вчора
Про вже звідане вчора не говорити
піти і заснути
Ширма закрита
Уявити лиш так ,що за тост у майбутньому
Тебе виберуть за попутнього
Починати лиш так ,що нудні папери будуть не писаними ,
а втраченими
через осінь почутими ,але не тримаючими
І любов твоя буде небутою
І так жадно крастимеш
І так солодко ,нудко вже
І навіть якшо ти одержимий
І навіть якщо це остання пастка
Будь будь ласка
Близько до щастя