Ой, вишеньки-черешеньки
родилися на світ,
красива ніжна веснонька
передала привіт.
Оце вона розквітнула,
біліє вишні цвіт,
потроху осипається,
трива пелюсток літ.
Як прилітає у садок
веселий вітерець,
пелюстки вишень дрібненьких
запросить у танець.
Пелюсток раптом збуриться
пороша неземна,
та опаде цвіт біленький
і вишенька сумна.
Та скоро серединками
покажеться на світ
незримий круглий, дрібненький
і зелененький плід.
Закінчується веснонька
і літо розцвіте,
достигнуть в листі вишеньки
і кожну літо жде.
2.05.2020-31.05.2020
Світлина автора.