|
Гортаючи сторінками, життя,
Слова, немов птахи, на полі білому,
Було чимало: смуток, каяття,
По різному бувало, у минулому.
Проходила рядками, навмання,
Події виринали знову, в спогадах,
Хотілось розуміння, визнання,
В захопливих та ніжних, людських поглядах.
Але життя, не книга, де сюжет,
Придуманий та вже давно спланований,
В житті буває і падіння й злет,
І дуже часто, крок не розрахований.
Вона гортала книгу... мов життя,
Читала, між рядків на полі білому,
Любов, турбота, ніжність, почуття,
Залишились позаду, у минулому.
©Мілі
ID:
885239
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Портретна поезія дата надходження: 07.08.2020 04:35:47
© дата внесення змiн: 07.08.2020 04:37:03
автор: Mili
Вкажіть причину вашої скарги
|