Дня добігає кінець
читаючи підсумки відчуваю пипець
скоро буде талібам усім
їх дядя Сем виїбе своїм кінцем
чи пальцем...
за це ж нафти троха візьме
І все...
подарувавши мир назад
на душах солдатських попливе...
читаю далі,там таке:
Сербія від Чорної Горії не відмовиться...
Війська Росії контролюють Потні,
перепрошую,Потті...
Наші не здобули ше жодної медалі
курва,ше жодної медалі...
ще здобудуть,прогнозують експерти.
і в кінці ,мов світло в тунелі,
стара повія на панелі розкаялась і сплатила податки...
а ще:
Україна не віддасть Крим..
і тільки Росія "допоможе" усім...
хочу я цього чи ні
та все ж приходиться жити в такому лайні