В селі працюю і живу,
Село я так дуже люблю.
Як навкруги все розквітає,
Моя душа тоді співає.
Як над сапою розігнуся –
На захід сонця подивлюся.
Як очі з грядок підіймаю –
Зелене поле споглядаю.
Як по земельці я ступаю,
То ніби сили я вбираю.
Як краєвиди оглядаю –
Я ніби серцем оживаю.
Тяжкої праці не боюся,
Що я в селі живу – горджуся.
Земля натхнення мені дала,
Своє я місце тут знайшла.
Тут люди добрі, працьовиті,
Серця для інших їх відкриті.
Уміють плакати й любити,
Уміють словом бадьорити.
Хто любить добре працювати,
Той у селі все буде мати,
Той виростити зможе все,
Той смакуватиме своє.
Надія Гуржій
22,06,2020р