Тільки заради себе встигнути хоч на градус,
Сильніших випити дощів цього неба,
Втамувавши тремтіння від того, що ми не разом.
Іншого вже не треба, більшого вже не треба,
Лиш нестримно обривати фіранки з ситцю
Обірваних, не досказаних фраз від тебе.
Спокій мій не втамує,
Спокою мого не час.
Під звуки гітари тремтіння
На підвіконні самотній вальс.
Тільки заради себе встигнути хоч на градус
Всі випити дощі цього неба,
Що висохло передвчаснно.
Це свято лише для тебе,
Зібравши усю склотару
І більшого вже не треба,
Цей дивний вальс під гітару..
Ірина Шипа 03.09.019
#поети
#пишувірші